Ik ben Mir Habets. Ik woon samen met mijn man en 2 zonen in Utrecht. In 1998 ben ik als orthopedagoog afgestudeerd. Echter ik miste de praktische kant om mijn vak uit te oefenen. In de daarop volgende jaren heb ik me verder bekwaamd tot juf, remedial teacher, sociale vaardigheidstrainster en holistische kindercoach.

Na vele jaren in het reguliere en vrije schoolonderwijs, in de kinderopvang, bij welzijnsorganisaties en als Pilatesdocent gewerkt te hebben, ben ik in 2016 gestart met mijn kindercoachpraktijk Kind Zijn. Hier in de praktijk komt hart, hoofd en handen bij elkaar. Het kind mag kind zijn. Als pedagoog, kindercoach en remedial teacher is mijn intentie om ieder kind op zijn/haar manier weer te laten stralen. 

 

Kinderen en ouders hebben verschillende redenen om hulp te vragen voor coaching en begeleiding. Hulp vragen is de eerste moedige stap om in beweging te komen.

Samen met de ouder en het kind gaan we op zoek wat kan helpen om het kind zijn kracht, zijn zelfvertrouwen, zijn gevoel, zijn intrinsieke motivatie etc. terug te geven. Als een kind voelt dat hij/zij er mag zijn in wie het is dan gaat het kind stralen, voelt het zich veerkrachtiger en durft het kind meer te vertrouwen op zichzelf. Daardoor is het kind meer in staat om te groeien, te bloeien en te leren.

 

Jullie zijn van harte welkom. De coaching, remedial teaching en/of begeleiding vindt bij mij thuis plaats.